O le Lightman na taʻitaʻia le mamanu o moli laupapa ma le gaosiga o gaosiga

Ua faʻaaogaina e Lightman tekinolosi faʻapitoa mo la matou moli taʻitaʻia:

1. le pipii conductive vevela e tatau ona manifinifi pe a mafai, e sili ona lelei le faʻaogaina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi vevela, a leai o le a aʻafia ai le conductivity vevela.

2. le filifiliga o le diffusing ipu, i aso nei, le tele o lamepa mafolafola i luga o le maketi e masani ona filifili le ipu diffusing i luga lamolemole ma mata matte.O lenei ipu faʻasalalau e iai se faʻaletonu, o le eletise eletise e tele, ma e faigofie ona faʻafefe i le gaosiga o le gaosiga e maua ai ni mea susulu, ma I le faʻaaogaina umi, o le a ulu atu le pefu i le tino moli e ala i auala eseese, lea o le a mafua ai le lamepa ia mafiafia lanu.E fa'aaoga e Lightman se fa'asalalauga fa'asalalau fa'alua itu.O lenei diffuser e lelei le taʻitaʻia o le malamalama ma le maualalo o le eletise, lea e mafai ona aloese mai le susulu o le pefu e ulu atu i le tino moli.

3. Filifiliga LED, taumafai e faʻaoga lamepa maualuga, aua o moli o le itu-emitting o loʻo i ai tapulaʻa i le faʻafefe o le vevela ma le faʻaogaina o le flux, o le a i ai se aʻafiaga o le faʻaogaina o le mana, ma le maualalo o le malamalama.

4. Pe a ulu atu i luga o le iila, aua le pipii le kelu pe a pipii le pepa faʻata.O le kelu o le a mitiia le malamalama, ma e faigofie ona faʻaalia i luga o le malamalama e maua ai pito susulu.Ae ui i lea, o se vaega tele o le ipu malamalama malamalama e tatau ona faʻapipiʻi laʻititi, a leai o le ai ai se ata lafoia aua o le pepa faʻataʻitaʻi e le O le tulaga lea pe a fufusi ma tatala ma faʻafefe i le tino moli.


Taimi meli: Nov-10-2019