O Molī La'au LED e iai le avanoa tele mo le atina'e

I le taimi umi, o le faʻafouina o faʻatoʻaga faʻatoʻaga, faʻalauteleina o fanua faʻaoga ma le faʻaleleia o tekonolosi LED o le a faʻaosofia ai le malosi i le atinaʻeina o leLEDtoga moli maketi.

O le moli la'au LED o se fa'apogai malamalama fa'akomepiuta lea e fa'aogaina ai le LED (diode-emitting diode) e fai ma fa'amalamalamaga e fa'afetaui ai tulaga molī e mana'omia mo le photosynthesis o la'au.O moli la'au LED e aofia i le tupulaga lona tolu o la'au fa'aopoopo moli fa'aopoopo, ma o latou fa'apogai o moli e tele lava ina fa'apipi'i i puna mumu ma le lanumoana.O moli la'au LED e iai le lelei o le fa'apu'upu'u o le taamilosaga o le tuputupu a'e o la'au, ola umi, ma le maualuga o le malamalama.O lo'o fa'aaogaina lautele i le aganu'u fa'ato'aga, fale fa'ato'aga, aganu'u algae, fa'ato'aga fugala'au, fa'ato'aga tu'usa'o, greenhouses fa'apisinisi, fa'ato'aga cannabis ma isi fanua.I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o tekinolosi moli, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o moli moli LED ua faasolosolo malie ona faʻalauteleina, ma o loʻo faʻaauau pea le faʻalauteleina o le maketi.

E tusa ai ma le "Suʻesuʻega Mataʻutia o Maketi ma Suʻesuʻega Faʻafaigaluegaina Ripoti i luga o le China LED Plant Lighting Industry 2022-2026" na tuʻuina atu e le Xinsijie Industry Research Center, o moli moli LED o se mea taua tele i le faʻatoʻaga i le faʻafouina.Faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o faʻaonaponei faʻatoʻaga, o loʻo faasolosolo malie ona faʻalauteleina le tele o maketi o moli laau LED, e oʻo atu i le maketi o le 1.06 piliona US tala i le 2020, ma e faʻamoemoe e tupu i le 3.00 piliona US tālā i le 2026. I le aotelega, o le moli laau LED. alamanuia e tele avanoa mo atinae.

I le lua tausaga ua tuanaʻi, o loʻo faʻatuputeleina le maketi o le LED i le lalolagi atoa, ma o le gaosiga ma le faʻatau atu o le LED atoa o loʻo faʻatupulaia le laina o pisinisi mai tupe meataalo, afifiina, faiga faʻatonutonu, modules i lamepa ma sapalai eletise o loʻo faʻateleina.O le tosina atu i le maketi, o le tele ma le tele o kamupani o loʻo faʻapipiʻiina i lenei maketi.I le maketi i fafo, LED tuputupu aʻe malamalama kamupani e aofia ai Osram, Philips, Iapani Showa, Iapani Panasonic, Mitsubishi Chemical, Inventronics, ma isi.

O loʻu atunuu o loʻo faʻapipiʻiina moli moli kamupani e aofia ai Zhongke Sanʻan, Sanʻan Optoelectronics, Epistar, Yiguang Electronics, Huacan Optoelectronics, ma isi. Vaitafe Delta ma isi itulagi.Faatasi ai ma i latou, o le aofaʻi o atinaʻe moli moli LED i le Pearl River Delta e sili ona maualuga, e tusa ma le 60% o le atunuʻu.I lenei laʻasaga, o loʻo i ai le maketi moli moli a loʻu atunuʻu i se tulaga o le atinaʻe vave.Faatasi ai ma le faateleina o le numera o atinaʻe faʻapipiʻi, o le maketi moli moli o le LED e tele le gafatia mo le atinaʻe.

I le taimi nei, o faʻatoʻaga faʻaonaponei faʻaonaponei e pei o fale faʻatoʻaga ma faʻatoʻaga i luga o le lalolagi o loʻo i le tumutumu o le fausiaina, ma le numera o fale gaosi oloa i Saina e sili atu i le 200. I tulaga o faʻatoʻaga, o le manaʻoga mo moli tuputupu aʻe o le LED o loʻo maualuga nei mo le hemp. fa'ato'aga i totonu o le Iunaite Setete, ae fa'atasi ai ma le fa'alauteleina o fanua fa'aoga, o lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo le fa'atupuina o moli mo fa'ato'aga teuteu e pei o fualaau faisua, fualaau 'aina, fugalaau, ma isi.I se taimi umi, o le faʻafouina o mea faʻatoʻaga, faʻalauteleina o fanua faʻaoga ma le faʻaleleia o tekonolosi LED o le a tuʻuina atu ai le malosi malosi i le atinaʻeina o le maketi moli moli.

Fai mai le au suʻesuʻe o pisinisi mai Xinsijie, i le taimi nei, o loʻo faʻateleina le maketi o moli moli o le LED, ma ua faʻateleina le numera o pisinisi i le maketi.o lo’u atunuu o se atunuu tele o faatoaga i le lalolagi.Faatasi ai ma le faʻafouina ma le atamai atinaʻe o faʻatoʻaga ma le faʻavaveina o le fausiaina o fale gaosi oloa, o le maketi moli moli ua ulufale atu i se tulaga o le vave atinaʻe.O moli moli o le LED o se tasi lea o vaevaega o moli laau, ma o le lumanaʻi atinaʻe maketi e lelei.

Hf17d0009f5cf4cab9ac11c825948f381g.jpg_960x960


Taimi meli: Iuni-07-2023