Aisea e fai ai le maketi mo moli halogen?

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi taʻavale, ua faʻateleina le lauiloa o moli o le LED.Pe a faatusatusa i moli halogen ma moli xenon,moli LEDo le fa'aogaina o tupe meataalo e fa'aulu ai le malamalama ua fa'aleleia atili i tulaga o le tumau, susulu, fa'asaoina o le malosi ma le saogalemu.O le mea lea, o loʻo i ai le malosi sili ona malosi ma ua avea ma mea fou e sili ona fiafia i ai tagata gaosi oloa.I aso nei, o le tele o taavale fou o loʻo faʻamamafaina o loʻo faʻapipiʻiina i latou i seti moli LED ina ia faʻaalia ai lo latou "tamaʻi".

E te iloa, i nai tausaga ua tuanaʻi, o faʻataʻitaʻiga o le ogatotonu i le maualuga na faʻapipiʻiina i moli xenon.Ae ui i lea, o le vaʻavaʻai i faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu i aso nei, toetoe lava o latou uma e faʻaaogaina moli uila.E naʻo ni nai faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina pea le xenon headlights (Beijing BJ80/90, Touran (ototonu-i-maualuga le faʻatulagaina), DS9 (faʻatonuga maualalo), Kia KX7 (faʻatulagaina pito i luga), ma isi.

 

ta'ita'ia

 

Ae ui i lea, i le avea ma moli sili ona "uluaʻi" halogen, e mafai lava ona vaaia i luga o le tele o faʻataʻitaʻiga.O fa'ata'ita'iga o le vaeluagalemu i le pito maualalo o nisi ituaiga e pei o Honda ma Toyota o lo'o fa'aogaina pea le tu'ufa'atasiga o moli la'au la'au la'au la'ititi + lalaga maualuga.Aisea ua le suia ai lamepa halogen i luga o se fua tele, ae nai lo le sili atu "mamana" moli xenon o le a faasolosolo malie ona suia i LED?

I le tasi itu, o moli halogen e taugofie e fai.E te iloa, o le lamepa halogen na tupu mai i le tungsten filament lamepa.A tuu sa'o, o se "ma'uila".E le gata i lea, o le tekonolosi o moli halogen ua matua matutua nei, ma ua naunau kamupani taavale e faʻaaogaina i nisi faʻataʻitaʻiga e faʻaititia ai le tau.I le taimi lava e tasi, o moli halogen e maualalo le tau o le tausiga, ma o loʻo i ai pea le maketi mo nisi tagata faʻaoga e faʻatapulaʻaina paketi.

 

moli ta'ita'i

 

Fa'atatau i fa'amaumauga i luga o le Alamanuia Fa'amatalaga Fa'amatalaga, mo moli tutusa, moli halogen tau e tusa ma le 200 i le 250 yuan ta'itasi;lamepa xenon tau 400 i le 500 yuan;O LED e masani lava ona sili atu le taugata, tau 1,000 i le 1,500 yuan.

E le gata i lea, e ui o le toʻatele o tagata faʻasalalau e manatu e le lava le susulu o lamepa halogen ma e taʻua foi o "moliga moligao", o le fua o le faʻaogaina o moli halogen e sili atu le maualuga nai lo le xenon lamp mamoli ta'avale LED.Mo se faataitaiga, le vevela lanu omoli ta'avale LEDe tusa ma le 5500, o le lanu lanu o moli xenon e sili atu nai lo le 4000, ma o le lanu lanu o moli halogen e na o le 3000. I se tulaga lautele, pe a faʻasalalau le malamalama i le timu ma le puao, o le maualuga o le vevela lanu, o le leaga o le faʻaogaina o le malamalama. aafiaga, o lona uiga o le penetration aafiaga o lamepa halogen e sili ona lelei.

 

I se isi itu, e ui lava ua alualu i luma moli xenon i tulaga o le susulu, faʻaaogaina o le malosi ma le ola.O le susulu e le itiiti ifo ma le faatoluina o moli halogen, ma o le gau o le malosi e sili atu ona laʻititi nai lo le moli halogen, o lona uiga foi o lona tau e tatau ona maualuga, o lea na masani ona faʻaaogaina i le ogatotonu i le maualuga. fa'ata'ita'iga.

Ae ui i lea, i tua atu o le tau maualuga, o moli xenon e le atoatoa.O lo'o i ai se fa'aletonu-astigmatism e oti ai.O le mea lea, e masani ona manaʻomia le faʻaogaina o moli xenon i tioata ma le faʻamamaina o moli, a leai o le a avea i latou ma tagata leaga.E le gata i lea, pe a uma ona faʻaaogaina moli xenon mo se taimi umi, o le a tupu faʻafitauli faʻatuai.
I le tulaga masani, o ituaiga moli e tolu o moli halogen, moli xenon, ma moli moli e iai o latou lava lelei ma le le lelei.
O le mafua'aga sili e fa'aumatia ai moli xenon ona e le taugofie.E tusa ai ma le tau, e sili atu le taugata nai lo moli halogen, ma i tulaga o le faʻatinoga, latou te le faʻatuatuaina e pei o moli LED.O le mea moni, e iai fo'i ni fa'aletonu o moli fa'a LED, e pei o le le avea o se fa'apogai o le malamalama atoa, e iai se fa'asolo fa'asolo e tasi, ma mana'omia ai le fa'amama maualuga o le vevela.

Aʻo faʻateleina faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina moli LED, o lo latou lagona o le taugata ma le maualuga e faʻavaivaia malie.I le lumanaʻi, e mafai ona faʻalauiloa atili le tekonolosi faʻamalama laser i ituaiga taugata.

 

Email: info@lightman-led.com

Whatsapp: 0086-18711080387

Wechat: Freyawang789

 


Taimi meli: Mati-04-2024